Bestanden uploaden

Introductie

Voordat het mogelijk is om bestanden te gebruiken in e-Captain of op uw website, zult u deze moeten uploaden naar e-Captain. Dit kan voordat u aan de slag gaat met de widgets of tijdens het plaatsen van een widget. Helaas is het nog niet mogelijk uw afbeeldingen en bestanden uit e-Captain websitebeheer te gebruiken in het nieuwe websitebeheer. Let op! De toegestane bestandstypes voor bestanden zijn 7Z, AAC, AVI, DOC, DOCX, GIF, HTML, JPEG, JPG, MOV, MP3, MP4, MPEG, MPG, PDF, PNG, PPS, PPSX, PPT, PPTX, TXT, WAV, WMA, WMV, XLS, XLSX, ZIP.

Bestanden uploaden

• Kies in het hoofdmenu voor Websitebeheer 2.
  • Klik in het submenu voor Bestanden.
  • Kies een map of maak een nieuwe map door te klikken op het IconS NewMap icoon.
  • Klik hierna op het IconS Plusje icoon om een bestand toe te voegen aan de desbetreffende map.
  • Het onderstaande scherm wordt geopend. Hierin kunt bestanden slepen of via de knop Bestanden toevoegen uploaden vanaf uw computer.

Bestanden uploaden 001

• Klik op de knop Bestanden toevoegen.
  • Er zal een pop-up geopend worden waarmee u vanaf uw eigen computer bestanden kan uploaden naar de geselecteerde map.

Bestanden uploaden 002

• Selecteer de bestanden die u wilt gebruiken in uw webpagina en klik op de knop Openen.
  • De bestanden zijn nu toegevoegd aan het upload scherm.
  • Klik op de knop Start uploaden om de bestanden beschikbaar te maken binnen e-Captain websitebeheer 2.

Bestanden uploaden 003

• Na deze handeling staan de bestanden in de map binnen het menu Bestanden. Hierna zijn de bestanden te gebruiken binnen e-Captain en de widgets.

Bestanden uploaden 004

Besloten bestanden

Het is via Mijn Captain mogelijk om bepaalde pagina’s en bestanden beschikbaar te maken aan een bepaalde groep leden. Door het uitgeven van rechten aan bepaalde groepen is het mogelijk om aan te geven wie welke informatie mag inzien en wie niet. Meer over Mijn Captain Besloten items.

• Ga in het hoofdmenu naar Websitebeheer 2.
  • Ga naar het item Bestanden.

Bestanden uploaden 005

• Klik achter het bestand die besloten moet worden op het IconS Eigenschappen icoon.
  • Vink in het eigenschappen scherm het vakje aan achter het gele slot.

Bestanden uploaden 006

• Na het aanvinken van het besloten bestand vakje, klik op de link: Klik hier om de toegang te beheren.

Bestanden uploaden 007

• In de pop-up die geopend wordt, is een overzicht van alle aangemaakte groepen van de organisatie zichtbaar.
  • Vink aan welke groepen rechten hebben voor het desbetreffende bestand.
  • Klik hierna op de knop Opslaan.

Bestanden uploaden 008

• e-Captain zal met een melding komen dat de wijzigingen succesvol zijn opgeslagen.

Bestanden uploaden 010

Bestanden kopiëren vanuit websitebeheer (CMS1)

Het is mogelijk om afbeeldingen, bestanden, nieuws en formulieren van Websitebeheer 1 naar Websitebeheer 2 te kopiëren.

• Selecteer een map binnen Bestanden die u wilt kopiëren naar Websitebeheer 2.
  • Maak een map aan met dezelfde naam in Bestanden onder Websitebeheer 2.
  • Ga terug naar de map in Bestanden onder Websitebeheer 1.

Bestanden uploaden 011

• Selecteer de individuele bestanden door de vakjes aan te vinken.

Bestanden uploaden 012

• Klik op het IconS kopie icoon boven het afbeeldingen overzicht.

Bestanden uploaden 013

• Klik op de link kopieer naar Websitebeheer 2

Bestanden uploaden 014

• Selecteer de juiste map binnen Afbeeldingen van Websitebeheer 2.
  • Klik op de knop Kopiëren om de afbeeldingen uit Websitebeheer 1 naar Websitebeheer 2 te kopiëren.

Bestanden uploaden 015

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 26 juni 2017