Informatiepanelen maken

Binnen sommige widgets die gebruikt worden binnen Websitebeheer 2, heeft u de mogelijkheid deze widgets te tonen in een zogenaamd informatiepaneel.

Panelenmaken 001

Deze informatiepanelen kunnen aangemaakt worden via het e-Captain Beheercentrum of vanuit de widget Informatiepaneel zelf.

Aanmaken informatiepanelen Beheercentrum

• Klik in het hoofdmenu op Beheercentrum.
  • Kies voor het onderdeel Websitebeheer 2.
  • Klik op het item Beheer informatiepanelen.

panelen-aanmaken-01

IconS Plusje Aanmaken van een nieuw informatiepaneel
IconS Edit Bewerken van een infomatiepaneel
IconS Delete Verwijderen van een informatiepaneel

• Klik op het IconS Plusje icoon om een nieuw informatiepaneel aan te maken.

panelen-aanmaken-02

Panelenmaken 004 De naam van de widget (verplicht veld)
Panelenmaken 005 Kies een kleur voor de bovenste balk
Panelenmaken 006 Kies een kleur voor de tekst in de balk
Panelenmaken 007 Kies een kleur voor het tekstvalk
Panelenmaken 008 Kies hoeveel afronding voor de hoeken van het informatiepaneel (0 = geen afronding)

• Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te nemen in het informatiepaneel.

Aanmaken informatiepanelen Widget

Binnen een aantal widget heeft u de mogelijkheid deze widgets te tonen in een informatiepaneel. U zult dan de onderstaande optie zien in de widget instellingen.

Panelenmaken 009

• Klik op het IconS Edit icoon om een informatiepaneel te selecteren of aan te maken.
  • Kies in het scherm dat geopend wordt het juiste informatiepaneel.

panelen-aanmaken-03

• Staat het informatiepaneel er niet bij, klik dan op het IconS Plusje icoon om een nieuw type informatiepaneel te maken.

Panelenmaken 011

• Maak het informatiepaneel volgens uw thema aan en klik op de knop Opslaan.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 27 augustus 2018