Panelen maken

Binnen sommige widgets die gebruikt worden binnen Websitebeheer 2, heeft u de mogelijkheid deze widgets te tonen in een zogenaamd paneel.

Panelenmaken 001

Deze informatiepanelen kunnen aangemaakt worden via het e-Captain Beheercentrum of vanuit de widget Informatiepaneel zelf.

Aanmaken panelen Beheercentrum

• Klik in het hoofdmenu op Beheercentrum.
  • Kies voor het onderdeel Websitebeheer 2.
  • Klik op het item Beheer panels.

Panelenmaken 002

IconS Plusje Aanmaken van een nieuw paneel
IconS Edit Bewerken van een paneel
IconS Delete Verwijderen van een paneel

• Klik op het IconS Plusje icoon om een nieuw paneel aan te maken.

Panelenmaken 003

Panelenmaken 004 De naam van de widget (verplicht veld)
Panelenmaken 005 Kies een kleur voor de bovenste balk
Panelenmaken 006 Kies een kleur voor de tekst in de balk
Panelenmaken 007 Kies een kleur voor het tekstvalk
Panelenmaken 008 Kies hoeveel afronding voor de hoeken van het paneel (0 = geen afronding)

• Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen op te nemen in het paneel.

Aanmaken panelen Widget

Binnen een aantal widget heeft u de mogelijkheid deze widgets te tonen in een paneel. U zult dan de onderstaande optie zien in de widget instellingen.

Panelenmaken 009

• Klik op het IconS Edit icoon om een paneel te selecteren of aan te maken.
  • Kies in het scherm dat geopend wordt het juiste paneel.

Panelenmaken 010

• Staat het paneel er niet bij, klik dan op het IconS Plusje icoon om een nieuw type paneel te maken.

Panelenmaken 011

• Maak het paneel volgens uw thema aan en klik op de knop Opslaan.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 26 juni 2017