Systeempagina Fotoboek

Functie

Met de systeempagina Fotoboek wordt er een pagina aangemaakt waarop de fotoboeken per map worden getoond. Door te klikken op een fotoboek wordt een navigatie pagina geopend waarmee u door de afzonderlijke foto’s van het betreffende fotoboek kunt bladeren.

Map fotoboeken aanmaken

Om fotoboeken te tonen, moet er eerst een map Fotoboeken aanwezig zijn.

• Klik in het hoofdmenu op Websitebeheer 2.
  • Klik daarna in het submenu op Afbeeldingen.

systeempagina-fotoboek-001

• Klik op de map Fotoboeken en maak binnen deze map een nieuwe submap aan.
  • Dit doet u door te klikken op het systeempagina-fotoboek-002 icoon, met de map Fotoboeken geselecteerd.
  • Hierna kunt u de afbeeldingen uploaden naar deze map. In dit document leest u meer over het uploaden van afbeeldingen in e-Captain.
  • Alle mappen onder de hoofdmap Fotoboeken, worden als afzonderlijke fotoboeken getoond op de fotoboeken pagina.

Systeem widget instellingen

Binnen een systeempagina vindt u één of meerdere rijen en/of widgets. Sommige van deze widgets zijn zogenaamde systeem widgets. Systeem widgets komen niet voor in het widget overzicht, maar u kunt deze widgets op een zelfde manier bewerken.

• Open de systeempagina Fotoboek.

systeempagina-fotoboek-003

• Klik op het systeempagina-fotoboek-004 icoon in de rechter bovenhoek van de systeem widget Fotoboek. Hierdoor zal het instellingen scherm geopend worden.

systeempagina-fotoboek-005

systeempagina-fotoboek-006 Aantal albums per rij die getoond worden in het fotoboeken overzicht.
systeempagina-fotoboek-007 Aantal individuele foto’s per rij in een specifiek fotoboek.
systeempagina-fotoboek-008 Totaal aantal foto’s per pagina.
systeempagina-fotoboek-009 Titel uitlijning links, rechts, midden.

Voorbeeld

systeempagina-fotoboek-010

systeempagina-fotoboek-011

systeempagina-fotoboek-012

systeempagina-fotoboek-013