Systeempagina Nieuws

Functie

Met de systeempagina Nieuws wordt er een pagina aangemaakt waarop een nieuwsbericht wordt getoond.

Hoe u nieuwsberichten maakt leest u op deze pagina.

Systeem widget instellingen

Binnen een systeempagina vindt u één of meerdere rijen en/of widgets. Sommige van deze widgets zijn zogenaamde systeem widgets. Systeem widgets komen niet voor in het widget overzicht, maar u kunt deze widgets op een zelfde manier bewerken.

• Open de systeempagina Nieuws.

websitebeheer-systeempagina-nieuws-01

• Klik op het systeempagina-fotoboek-004 icoon in de rechter bovenhoek van de systeem widget Nieuws.
  • Hierdoor zal het instellingen scherm geopend worden.

websitebeheer-systeempagina-nieuws-02

"Terug naar overzicht" link
Geef hier aan of er een "terug naar overzicht" link bij het nieuwsbericht geplaatst moet worden
Zichtbaar Bepaal hier voor iw het nieuwsoverzicht zichtbaar moet zijn

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 7 juli 2017