Systeempagina Nieuwsoverzicht

Functie

Met de systeempagina Nieuwsoverzicht wordt er een pagina aangemaakt waarop de nieuwsberichten in een overzicht worden getoond. Door te klikken op een nieuwsbericht wordt het nieuwsbericht geopend.

Hoe u nieuwsberichten maakt leest u op deze pagina.

Systeem widget instellingen

Binnen een systeempagina vindt u één of meerdere rijen en/of widgets. Sommige van deze widgets zijn zogenaamde systeem widgets. Systeem widgets komen niet voor in het widget overzicht, maar u kunt deze widgets op een zelfde manier bewerken.

• Open de systeempagina Nieuwsoverzicht.

websitebeheer-systeempagina-nieuwsoverzicht-01

• Klik op het systeempagina-fotoboek-004 icoon in de rechter bovenhoek van de systeem widget Nieuwsoverzicht.
  • Hierdoor zal het instellingen scherm geopend worden.

websitebeheer-systeempagina-nieuwsoverzicht-02

Aantal resultaten per pagina Geef hier het aantal nieuwsberichten op wat u op een pagina wilt tonen.
Selecteer nieuwscategorie Selecteer hier alle, een of meerdere categoriën die u in het overzicht wilt tonen.
Toon "Lees meer" knop Toont wel of geen "Lees meer" knop bij de nieuwsberichten in het overzicht
Toon "Lees meer" in de tekst Toont wel of geen "Lees meer" tekst link bij de nieuwsberichten in het overzicht
Zichtbaar Bepaal hier voor wie het nieuwsoverzicht zichtbaar moet zijn

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 7 juli 2017