Widget: Bewaarde rapportage

Functie

Met de widget Bewaarde rapportage kunt u een momentopname van een rapport zichtbaar maken op de website van uw organisatie. Deze rapportage kan eventueel s’-nachts automatisch worden bijgewerkt.

Definiƫren bewaarde rapportages

Hoe u Bewaarde rapportages aanmaakt binnen e-Captain vind u op de pagina bewaarde rapportages aanmaken.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. In dit document kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Bewaarde rapportage.

Bewaarde rapportage 001

Instellingen Widget Bewaarde rapportage

Na het loslaten van de widget Bewaarde rapportage op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

Bewaarde rapportage 002

Bewaarde rapportage 003 Kies het rapport dat is opgeslagen onder Ledenbeheer > Bewaarde rapportage
Bewaarde rapportage 004 Moeten leden aanmelden met hun inloggegevens om het rapport te zien.
Bewaarde rapportage 005

Indien de URL /besloten wordt benaderd wanneer een lid niet is ingelogd, heeft u de volgende opties:

• Toon inloggen knop: er wordt een knop aangemaakt op de pagina die navigeert naar de inlogpagina.
  • Toon een boodschap: er verschijnt een melding op het scherm. deze melding kunt u hieronder aanpassen.
  • Redirect naar inlogpagina: niet ingelogde leden worden direct doorgestuurd naar de inlogpagina.
Bewaarde rapportage 006 Geef een boodschap op voor leden die dit rapport bezoeken en niet zijn aangemeld.
Bewaarde rapportage 007 Geef aan of de titel van het rapport getoond moet worden op de website.
Bewaarde rapportage 008 Geef aan of de titel van het rapport links, rechts of midden moet worden uitgelijnd.
Bewaarde rapportage 009 Geef aan of de kolom titels van het rapport getoond moeten worden op de website.
Bewaarde rapportage 010 Geef aan of de statusbalk van het rapport getoond moeten worden op de website.
Bewaarde rapportage 011 Maak het rapport op de website doorzoekbaar en de mogelijkheid tot sorteren.
Bewaarde rapportage 012 Hoeveel records van het rapport getoond mogen worden op de pagina.
Bewaarde rapportage 013 Informatie wordt in rijen getoond, wijzig hier deze kleur van de oneven rijen.
Bewaarde rapportage 014 Informatie wordt in rijen getoond, wijzig hier deze kleur van de even rijen.
Bewaarde rapportage 015 Informatie wordt in rijen getoond, wijzig hier deze achtergrond kleur van de geselecteerde rij.

Voorbeeld

Bewaarde rapportage 016

Bewaarde rapportage 017

Bewaarde rapportage 018

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

Geef uw mening

We horen graag wat u vindt! Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Wilt u ons laten weten hoe u onze support heeft ervaren? Deel uw ervaring via Google.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 10 oktober 2017