Widget: Formulier

Functie

Met de Widget Formulier kunt u gemakkelijk een formulier plaatsen op de website.

Formulier aanmaken

De widget Formulier maakt gebruik van formulieren. Deze formulieren worden aangemaakt via het item Formulieren.

Formulier 001

Formulier 002

• Klik in het hoofdmenu op Websitebeheer 2.
  • Kies in het submenu het item Formulieren.

Meer informatie over formulieren aanmaken leest u op deze pagina.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. In dit document kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
    Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Formulier.

Formulier 003

Instellingen Widget Formulier

Na het loslaten van de widget Formulier op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

Formulier 004

• Klik op de knop Zoek om een formulier te koppelen aan de widget.
  • Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen door te voeren.