Widget: Icoon + tekst

Functie

Met de Widget Icoon + tekst kunt u een icoon met of zonder tekst plaatsen op de website. Aan deze icoon en tekst kunt u mouse-over effecten meegeven.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. Op de pagina over widgets kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Icoon + tekst.

Icoontekst 001

Instellingen Widget Icoon + tekst

Na het loslaten van de widget Icoon + tekst op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

Icoontekst 002

• Klik op de knop Zoek om een overzicht van alle beschikbare iconen zichtbaar te krijgen.

Icoontekst 003

• Klik hier op een icoon of een van de iconen onder de andere tabbladen, om een icoon te selecteren in de widget.

icoontekst-008 Selecteer een icoon door te klikken op de Zoek knop.
icoontekst-009 Kies de grootte van het icoon in pixels (px)
icoontekst-010 Om een link te koppelen is een titel nodig
icoontekst-011 Kies een kleur voor de tekst*
icoontekst-012 Kies een kleur voor de achtergrond*
icoontekst-013 Kies een kleur van de tekst als de muis boven de tekst hangt*
icoontekst-014 Kies een kleur van de achtergrond als de muis hierboven hangt*
icoontekst-015 Zie document Link koppelen
icoontekst-016 Zelfde venster of Nieuw venster (tabblad)

Let op! als er geen waarde wordt opgegeven, wordt het thema overgenomen. ( dit geldt voor alle kleur velden binnen deze widget)

Voorbeeld

Icoontekst 005

Icoontekst 006

Icoontekst 007