Widget: Opsommingslijst

Functie

Met de Widget Opsommingslijst kunt u opsommingslijst plaatsen op uw website. Aan deze opsommingslijst kunt u een opmaak meegeven.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. In dit document kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Opsommingslijst.

opsommingslijst-001

Instellingen Widget Opsommingslijst

Na het loslaten van de widget Opsommingslijst op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

opsommingslijst-002

U kunt er voor kiezen om de opsommingslijst in een paneel te tonen. Meer informatie over panelen maken leest u op de pagina over panelen maken.

• Klik op het bewerken IconS Edit icoontje dan komt u in het scherm om een paneel te kiezen.

opsommingslijst-003 Kies het paneel voor de opsommingslijst.
opsommingslijst-004 Geef een titel aan de opsommingslijst.
opsommingslijst-005 Opsommingsitems. In het memoveld typt u de opsomming. Eén item per regel.
opsommingslijst-006 Tussenruimte items in pixels.
opsommingslijst-007 Kies het icoon dat u wilt tonen voor ieder item uit de opsommingslijst. Klik op de paarse knop zoek en u komt in het schem om een icoon te kiezen

menu-icoon-kiezen

opsommingslijst-008 Kies de kleur van het icoon.
opsommingslijst-009 Stel de zichtbaarheid in:

• Nee: afbeelding is voor niemand zichtbaar.
  • Ja: afbeelding is zichtbaar voor iedereen
  • Indien ingelogd: afbeelding alleen zichtbaar indien lid is ingelogd.
  • Indien niet ingelogd: afbeelding alleen zichtbaar indien men is niet ingelogd.
  • Zichtbaar voor selectie: moet iemand voldoen aan de criteria die bij de selectie worden opgegeven. (Bijvoorbeeld lid van bepaalde groep of moet ingelogd zijn)
  • Niet zichtbaar voor selectie: hier wordt de selectie logica omgedraaid. Dus kun je mensen uitsluiten. (Bijvoorbeeld niet lid van deze groep of niet ingelogd)

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 28 juni 2017