Widget: Tekst

Functie

Met de Widget Tekst kunt u tekst of html plaatsen op de website.

Invoegen Widget

Om een widget zichtbaar te krijgen op de website moet u deze toevoegen aan een pagina of aan een lay-out. Op de widgets pagina kunt u lezen hoe widgets geplaatst worden binnen de pagina of lay-out.

• Sleep de nieuwe widget naar de juiste kolom of rij binnen de pagina of lay-out.
  • Selecteer in het overzicht met alle beschikbare widgets voor de widget Tekst.

Tekst 001

Instellingen Widget Tekst

Na het loslaten van de widget Tekst op de juiste locatie zal het instellingen scherm geopend worden.

Tekst 002

In de tekst editor kunt u tekst invoegen en bewerken. Eveneens is het mogelijk om buiten om het standaard thema de opmaak van de tekst aan te passen. Lees meer over de teksteditor.

tekst-007 Om een link te koppelen is een titel nodig
tekst-008 Titel uitlijning links, rechts, midden
tekst-009 Zie Link koppelen
tekst-010 Zelfde venster of Nieuw venster (tabblad)

Voorbeeld

Tekst 004

Tekst 005

Tekst 006