Evolis Zenius pasprinter werkt niet

Algemeen

De Evolis Zenius pasprinter wordt geleverd als pasprinter. Hoe u deze printer installeert leest u op de pagina Pasprinter installeren (pagina nog niet beschikbaar).

Checks bij storingen

Als de pasprinter niet werkt controleer dan het volgende:

• Staat de printer aan en zitten er blanco pasjes in de printer? Controleer alle aansluitingen, zowel stroom als USB aansluiting.
  • Is de bonprinter correct aangesloten aan uw computer? .
  • Zet de printer en uw computer uit en laat deze een minuut uit staan. Haal eventueel de stekkers even uit het stopcontact. Start daarna de computer en de printer weer op.
  • Is er een USB verlengkabel gebruikt tussen de kassa en de printer? Verwijder deze en sluit de printer direct aan op de kassa met de meegeleverde kabel.
  • Installeer de Evolis Zenius driver opnieuw.
  • Sluit de printer aan op een andere PC en print een testpagina.

Download Evolis Zenius driver

evolis-zenius-pasprinter

Naam: Evolis Zenius QUICKSTART guide
Type: pdf
Grootte: 642 kB
 Download

Naam: Evolus Zenius pasprinter handleiding (Engels)
Type: pdf
Grootte: 20 MB
 Download

Naam: Evolus Zenius pasprinter netwerk installatie handleiding (Engels)
Type: pdf
Grootte: 3.81 MB
 Download

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 19 april 2019