Inloggegevens vergeten

Inloggegevens e-Captain

Als e-Captain gebruiker kunt u inloggen via onze website www.e-captain.nl. Om in te loggen in e-Captain heeft u drie gegevens nodig:

• Een loginnaam
  • Een wachtwoord
  • Een pincode

Wanneer u niet meer kunt inloggen in e-Captain neemt u contact op met de  beheerder van uw e-Captain versie. Uw beheerder kan alleen een nieuw wachtwoord voor u aanmaken. Deze wordt dan automatisch door e-Captain gegenereert en per e-mail naar u toegezonden.

Lees ook onze pagina Inloggen in e-Captain

Inloggegevens Mijn Captain

Als uw vereniging gebruik maakt van een besloten ledenwebsite via e-Captain, de Mijn Captain omgeving dan heeft u van uw vereniging een loginnaam en wachtwoord gekregen.

Op de website van uw vereniging zal dan ergens een inlog mogelijkheid zijn.

mijncaptain-inloggen01

• Klik op de link Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

mijncaptain-inloggen02

• Vul uw e-mailadres in en neem de code over.

Als uw e-mailadres klopt dan krijgt u onderstaande groene melding en ontvangt u een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord te genereren. Deze link is slechts 1 uur geldig. Daarna vervalt de link en zult u bovenstaande stappen nogmaals moeten doorlopen.

mijncaptain-inloggen03

Als uw e-mailadres niet klopt dan krijgt u onderstaande rode melding. Neem in dat geval contact op met de beheerder van uw e-Captain versie. Uw beheerder kan alleen een nieuw wachtwoord voor u aanmaken.

mijncaptain-inloggen04

Inloggegevens e-mail

Indien u gebruik maakt van e-mail faciliteiten via e-Captain dan heeft u voor uw e-mail ook een loginnaam en wachtwoord ontvangen, samen met de server gegevens van onze e-mailservers. Uw loginnaam is gelijk aan uw e-mailadres.

Wanneer u niet meer kunt inloggen in uw e-mail neemt u contact op met de  beheerder van uw e-Captain versie. Uw beheerder kan alleen een nieuw wachtwoord voor u aanmaken.

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 1 februari 2019