Inloggegevens vergeten

Als e-Captain gebruiker kunt u inloggen via onze website www.e-captain.nl. Om in te loggen in e-Captain heeft u drie gegevens nodig:

• Een loginnaam
  • Een wachtwoord
  • Een pincode

Wanneer u niet meer kunt inloggen in e-Captain neemt u contact op met de  beheerder van uw e-Captain versie.  Uitsluitend uw beheerder kan alleen een nieuw wachtwoord voor u aanmaken. Deze wordt dan automatisch door e-Captain gegenereerd en per e-mail naar u toegezonden.

Lees ook onze pagina Inloggen in e-Captain

Als u zelf de énige beheerder bent (of als niemand meer kan inloggen) dan dient u te handelen als volgt:

• Stuur ons per e-mail of per post een brief ondertekend door minimaal twee bestuursleden, die bevoegd zijn te handelen namens uw organisatie, met het verzoek het beheerdersaccount te resetten (idem voor het aanmaken van een nieuw beheerdersaccount). Deze twee bestuursleden dienen vermeld te zijn in de akte van de Kamer van Koophandel.
  • Stuur ook een recente akte van de Kamer van Koophandel mee (niet ouder dan drie maanden)*.
  • Stuur tevens van beide bestuurders een kopie van paspoort of ID-kaart mee.
  • De brief, de akte en kopie ID's dienen naar ons te worden verstuurd door een van de twee bestuursleden.

* U kunt een akte van de Kamer van Koophandel downloaden van de website van de Kamer van Koophandel.

E-mailadres van de helpdesk: ksedpleh.[antispam].@e-captain.nl

Ons postadres:
Dispi t.a.v. e-Captain helpdesk
Hambakenwetering 15
5231DD  's-Hertogenbosch

Inloggegevens Mijn Captain

Als uw vereniging gebruik maakt van een besloten ledenwebsite via e-Captain, de Mijn Captain omgeving dan heeft u van uw vereniging een loginnaam en wachtwoord gekregen.

Op de website van uw vereniging zal dan ergens een inlogmogelijkheid zijn.

inloggegevens-kwijt-01

• Klik op de link Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

inloggegevens-kwijt-02

• Vul uw e-mailadres in en neem de code over.

Als uw e-mailadres klopt dan krijgt u onderstaande groene melding en ontvangt u een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord te genereren. Deze link is slechts 1 uur geldig. Daarna vervalt de link en zult u bovenstaande stappen nogmaals moeten doorlopen.

inloggegevens-kwijt-03

Inloggegevens e-mail

Indien u gebruik maakt van e-mailfaciliteiten via e-Captain dan heeft u voor uw e-mail ook een loginnaam en wachtwoord ontvangen, samen met de servergegevens van onze e-mailservers. Uw loginnaam is gelijk aan uw e-mailadres.

Wanneer u niet meer kunt inloggen in uw e-mail neemt u contact op met de  beheerder van uw e-Captain versie. Uw beheerder kan alleen een nieuw wachtwoord voor u aanmaken.

Schrijf een review

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 20 maart 2023