Hardware storingen

Algemeen

Als uitbreiding op de e-Captain software leveren wij ook de onderstaande hardware.

• XPOS Kassa systeem
  • Star TSP100 bonprinter t.b.v het printen van kassabonnen
  • Toshiba B-EV4 labelprinter t.b.v. het printen van labels voor bijvoorbeeld passanten
  • Evolis Zenius pasprinter t.b.v. het printen van (RFID) pasjes
  • NFC RFID kaartlezer t.b.v. het uitlezen van RFID tags of pasjes
  • Barcode scanner t.b.v. van het scannen van barcodes of QR codes

Soms komt het voor dat er problemen ontstaan met het gebruik van deze hardware.  In onderstaande pagina's leggen we u uit wat u dan zelf al kunt doen om de meest voorkomende problemen op te lossen. Komt u er toch niet uit of is het probleem nog steeds niet opgelost? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via ksedpleh.[antispam].@e-captain.nl of bel 073-6141440.

Handleidingen downloads

Hieronder kunt u de orginele fabriekshandleidingen downloaden.

star-tsp100-bonprinter
Naam: Star TSP100 bonprinter handleiding (Engels)
Type: pdf
Grootte: 703 kB
 Download

toshiba-b-ev4t2-labelprinter
Naam: Toshiba B-EV4 labelprinter handleiding (Engels)
Type: pdf
Grootte: 1.25 MB
 Download
Naam: Toshiba B-EV4 labelprinter setting tools handleiding (Engels)
Type: pdf
Grootte: 282 kB
 Download

evolis-zenius-pasprinter
Naam: Evolis Zenius QUICKSTART guide
Type: pdf
Grootte: 642 kB
 Download
Naam: Evolus Zenius pasprinter handleiding (Engels)
Type: pdf
Grootte: 20 MB
 Download
Naam: Evolus Zenius pasprinter netwerk installatie handleiding (Engels)
Type: pdf
Grootte: 3.81 MB
 Download

nfc-acs-paslezer
Naam: NFC ACS RFID paslezer handleiding (Engels)
Type: pdf
Grootte: 747 kB
 Download

barcode-scanner
Naam: Barcode lezer Release 1 (q1-2018)
Type: pdf
Grootte: 933 kB
 Download
Naam: Barcode lezer Release 2 (q3-2018)
Type: pdf
Grootte: 969 kB
 Download

Haal meer uit e-Captain!

e-Captain is een zeer uitgebreid ledenadministratie pakket. Wij bieden verschillende basis trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch.

Bekijk onze trainingen

TeamViewer

Om u optimaal support te kunnen geven is het in sommige gevallen handig als we op afstand kunnen meekijken op uw eigen computer. Hiervoor maken wij gebruik van TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij op afstand uw computer overnemen.

Download TeamViewer

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 28 augustus 2018